Roetfilter diesel reinigen

Professioneel reinigen en schoonmaken
U bent bij ons op het juiste adres.

w

Bereikbaarheid

7 dagen per week

Binnen 1 dag klaar

Ophalen of verzenden

Helpdesk

Heeft u een vraag?

Wij zijn dé expert in roetfilter reiniging voor diesel auto’s!

Is uw dieselauto niet meer zo krachtig als voorheen? Merkt u een hogere uitstoot van schadelijke stoffen of een toename in brandstofverbruik? Dit kunnen tekenen zijn van een verstopt roetfilter. Maar wees gerust, De Roetfilter Dokter staat voor u klaar om uw diesel partikel filter weer als nieuw te maken! Onze deskundige aanpak en geavanceerde technologie zullen uw roetfilter grondig reinigen, waardoor uw auto weer optimaal presteert en het milieu wordt ontzien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe we uw dieselauto weer laten stralen.

Before and after

Reinig de roetfilter van uw diesel regelmatig!

Het roetfilter is een essentieel onderdeel van moderne dieselauto’s en speelt een cruciale rol in het verminderen van schadelijke uitlaatgassen, zoals fijnstof en roetdeeltjes. Het houdt deze schadelijke stoffen tegen, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en de impact op het milieu wordt verminderd. Na verloop van tijd kan dit filter echter verstopt raken door de opeenhoping van roetdeeltjes, waardoor het zijn effectiviteit verliest en de prestaties van uw voertuig negatief worden beïnvloed.

Bij De Roetfilter Dokter willen we benadrukken hoe belangrijk het is om uw roetfilter regelmatig te laten controleren en reinigen. Een gezond roetfilter is niet alleen gunstig voor het milieu, maar het heeft ook een directe invloed op de prestaties en het brandstofverbruik van uw dieselauto. Een verstopt roetfilter kan namelijk leiden tot tal van problemen, zoals:

 1. Verminderde motorprestaties: Een verstopt roetfilter belemmert de uitstoot van uitlaatgassen, waardoor uw motor minder efficiënt werkt en het vermogen van uw auto afneemt.
 2. Verhoogde uitstoot: Een slecht functionerend roetfilter resulteert in een verhoogde uitstoot van schadelijke stoffen, wat niet alleen het milieu aantast, maar ook kan leiden tot problemen bij de technische keuring.
 3. Hoger brandstofverbruik: Een verstopt roetfilter dwingt uw motor harder te werken, wat resulteert in een hoger brandstofverbruik en dus veel meer kosten.

Veel voorkomende oorzaken van problemen zijn:

Defect uitlaat gas recirculatie systeem (EGR).

Turbo of turbo regeling.

Lekkage van inlaat lucht systeem

(intercooler en luchtslangen en leidingen).

Luchtmassameter meet verkeer de waarde.

Sensoren in de uitlaat zijn defect of geven verkeerde waarden.

Extreme vervuiling van het inlaatspruitstuk.

De maximale opslag capaciteit van het roetfilter is bereikt door hoge kilometerstand.

Handmatige regeneratie en of gebruik van chemische hulpmiddelen zullen slechts tijdelijk uitkomst bieden, het stukje filter dat nog over is wordt hierdoor extra goed schoon gemaakt waardoor wel weer enige tijd het roetfilter werkt. De opslag capaciteit wordt echter niet hersteld waardoor het systeem in veel gevallen nog te vaak regenereert  met als gevolg dat het voertuig een te hoog brandstof verbruik blijft houden.

De Roetfilter reinigingsservice van De Roetfilter Dokter

Maak kennis met de meest geavanceerde en effectieve roetfilter reinigingsservice voor dieselauto’s! Bij De Roetfilter Dokter begrijpen we hoe belangrijk een gezond roetfilter is voor uw voertuig en het milieu. Ons team van hooggekwalificeerde technici staat klaar om uw roetfilter grondig te reinigen en weer als nieuw te laten functioneren.

Onze roetfilter reinigingsservice is gebaseerd op jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën. Wanneer u kiest voor De Roetfilter Dokter, kunt u rekenen op een vakkundige aanpak en uitstekende resultaten.

Waarom kiezen voor De Roetfilter Dokter?

Onze missie is om uw dieselauto weer optimaal te laten presteren, de uitstoot te verminderen en uw rijervaring te verbeteren. Daarbij streven we naar een hoog niveau van klanttevredenheid en bieden we een service die zowel efficiënt als betrouwbaar is.

 1. Expertise: Wij zijn gespecialiseerd in roetfilters voor dieselauto’s. Onze technici hebben uitgebreide kennis en ervaring in het reinigen van roetfilters, waardoor we altijd de beste resultaten leveren.
 2. Geavanceerde technologie: Onze faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur die speciaal is ontworpen voor roetfilterreiniging. We maken gebruik van milieuvriendelijke en grondig geteste methoden om uw roetfilter te reinigen.
 3. Korte doorlooptijd: Bij De Roetfilter Dokter begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we naar een snelle en efficiënte service zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 4. Besparing op kosten: In vergelijking met het vervangen van een roetfilter is reiniging een kostenbesparende optie. Onze reinigingsservice is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu door de levensduur van het roetfilter te verlengen.
 5. Klanttevredenheid: Onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. We gaan altijd voor 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Hoe u bij ons de roetfilter van uw diesel reinigt

Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat u snel weer veilig en met vertrouwen de weg op kunt:

 1. Afspraak maken: Maak eenvoudig online een afspraak via onze website of bel ons voor meer vragen.
 2. Roetfilter reinigen: Breng uw dieselauto naar onze werkplaats of stuur uw roetfilter simpelweg op en laat onze experts het roetfilter grondig reinigen met behulp van onze geavanceerde technologie.
 3. Kwaliteitscontrole: Voordat we uw auto aan u teruggeven wanneer u deze langs heeft gebracht, voeren we een uitgebreide kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat het roetfilter perfect werkt.
 4. Uitstekende resultaten: Geniet van een verbeterde motorprestatie, een verminderde uitstoot en een lager brandstofverbruik – uw dieselauto zal weer als nieuw zijn!

Laat direct uw diesel roetfilter reinigen!

Zorg goed voor uw dieselauto en het milieu door uw roetfilter te laten reinigen bij De Roetfilter Dokter! Neem vandaag nog contact met ons op voor vragen of maak eenvoudig online een afspraak. Wij staan klaar om uw diesel partikel filter te laten stralen als nooit tevoren!

De Roetfilter Doktor

Contact

Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen? 
Of direct hulp nodig!?

Neem contact op met  De Roetfilter Dokter

Handelstraat 20-A
6851 EH Huissen

Of vul het contactformulier in, één van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier